BEHANDELINGEN

De 5 lijnen van Chi Essential Cosmetics

 

Toevoegingen zijn niet nodig in deze prachtige produkten. Met puur natuurlijke ingrediënten bereiken we 100% natuurlijke huidverbetering. De biologische plantoliën zoals o.a. jojoba-,  argan-, kokos-, hennepzaad- en abrikozenpitolie vormen de basis van Chi Essential Cosmetics. Met o.a. etherische oliën, serums, kruiden en een vleugje van de schoonheidsspecialiste wordt er een behandeling op maat gemaakt.

Door deze verzorgende, voedende en beschermende werking kan ook jouw huid gaan stralen.

 

Wie wil dat nou niet..?!

 

 

 

 

 

 A Touch of Chi

 

 

De unieke, neutrale huidverzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypes en huidklachten, zelfs voor de meest gevoelige huid!  Naar behoefte en huidtype kunnen extra werkstoffen worden toegevoegd, in de vorm van een etherische olie of serum voor het creëren van een behandeling en geurbeleving op maat!


A Touch of Happiness

 

Heerlijke opwekkende, frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn met een vleugje vanille voor een ontspannend effect op een basis van biologische plantoliën, die makkelijk door de huid worden opgenomen doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijke huidvet.

  

    A Touch of Lavender

 

Deze kalmerende en huidherstellende behandeling is goed in te zetten bij een vette en probleemhuid. Door de verzachtende en verzorgende werking van Lavendel en de heerlijke bloemige en kruidige geurbeleving, brengt dit lichaam en geest in balans

Zeer geschikt voor de gevoelige huid!  

  

  A Touch of Roses

 

De roos….het symbool van liefde en schoonheid heeft met haar zoete, delicate geur een kalmerende werking. De roos heeft rijke werkstoffen met als resultaat verzachtend, verzorgend en regenererend. Rozenolie verbetert de huidstructuur waardoor deze gladder en zachter wordt. Speciaal voor de gevoelige en rijpere huid!

 

  

    A Touch of Wood

 

De warme en omhullende houtoliën brengen je in evenwicht en helpen om te aarden. Ook geeft deze mooie olie je huid en geest stabiliteit, balans en meer energie. Dit alles brengt het tot een buitengewone huidverzorging.  De geur en eigenschappen van deze producten maken de lijn ook zeer geschikt voor de mannenhuid.